Mannen met plannen

Als zes oldtimerfanaten elkaar tussen pot en pint de hand schudden en afspreken dat ze een rally gaan organiseren zoals ze er zelf een zouden willen rijden, dan krijg je Le Grand Tour.

Wij zijn Les Six en we hadden het niet verwacht… We hadden niet verwacht dat Le Grand Tour en Le Petit Tour op zo veel enthousiasme zouden kunnen rekenen. We hadden het uiteraard wel gehoopt, maar dankzij jullie - de deelnemers - is het telkens weer een schot in de roos.

Wij zijn levensgenieters. Jullie ook. We houden van mooie routes, onze oldtimers, een goed glas, lekker eten en veel sfeer. Daar gaat het om in Le Grand Tour en Le Petit Tour.

Toegegeven, zo’n meerdaagse rally organiseren vergt nogal wat voorbereiding en een paar specifieke talenten, maar gelukkig zijn we met zes en is elk van ons beter in iets dan de andere vijf. ‘We vullen elkaar aan’, zoals dat dan heet. Leve de clichés.
Zes stuks, en we zitten zo in mekaar.

David

is onze papieren voorzitter. Hij is creatief, punctueel, pakt aan. Hij staat in voor ons hele grafische concept, onze look, onze feel. En ook niet onbelangrijk: hij schrijft het roadbook dat jullie elk jaar door een nieuw stukje Europa leidt.

Benoit

doet veel wat niet gezien wordt maar wel broodnodig is. Stipt, IT-minded, regelt samen met Frederic het financiële, en ook niet onbelangrijk: hij zoekt hotels en legt ze vast. 110 kamers in één keer. Ga ze maar eens vinden.

Frederik

is een go-getter, blijft nooit bij de pakken zitten en kent de autosector beroepsmatig door en door. En ook niet onbelangrijk: hij regelt elke keer het transport van jullie wagens, van hier naar waar de vrijheid lonkt, en terug.

Laurent

is dan wel onze jongste, hij kent als de beste de geneugtes van het leven. Hij heeft een passie voor luchtvaart, is zelf helikopterpiloot, en ook niet onbelangrijk: hij regelt elke vlucht, vanuit Wevelgem naar waar je wagen wacht, en terug.

Louis

is onze dubbele meter. Het mag vooruit gaan voor hem, problemen bestaan niet. Oplossingen wel. Naast het runnen van zijn labeldrukkerij, onderhoudt hij nauwe contacten met alle partners. En ook niet onbelangrijk: hij ontfermt zich jaarlijks over de pre-start. Kwestie dat we goed kunnen vertrekken.

Mathieu

brengt zekerheid in de vorm van alle nodige verzekeringen die zo’n evenement vergt. Hij is ook de man van de kledij: dankzij hem zien we er altijd ‘very gentlemanlike’ uit. En ook niet onbelangrijk: hij is het die de mobiele bar regelt op Tour. Uw innerlijke mens lust ook wel wat, dat is ons al meermaals opgevallen aan ‘de kar’. Gezondheid!

En zo zijn we dus met zes.

Mannen.
Met plannen.

Met dank aan onze vrouwen, die thuis de kaaf rechthouden.

Mogen we eindigen met een merci?